Catch.44 (2011)

0

Destul de dezamăgitor pentru un actor ca Bruce Willis. Mă așteptam să fiu destul de suprinsă după ce am vizionat trailerul, dar pe tot parcursul filmului m-am gândit că e doar o copie a filmelor lui Tarantino, mai precis seria Grindhouse. Avem trei tipe destul de drăguțe și descurcărețele, un mafiot destul de priceput, un personaj cheie care nu încetează să încerce să șocheze și o intrigă destul de clișeică. Deși, entuziasmul meu a pierit încă de la început am tot încercat să sper. Îmi pare rău că un actor că Bruce Willis joacă un rol atât de ieftin că al unui mafiot care adoră nucile și care da ocazional lecții de viață angajaților săi. Plus că își face apariția din a două jumătate a filmului, dorind să creeze un pic mister. Alături de acesta mai apare cu un rol mai închegat și Forest Whitaker, cu un rol de asasin plătit, bodyguard obsedat, îndrăgostit de blonda (Malin Akerman) după ce aceasta schimbă doar câteva cuvinte cu el.

catch 44 460x235 Catch.44 (2011)

Suedeza Malin Akerman, este o actriță bună, am zairit-o prin diferite filme și seriale, iar aici își joacă bine rolul de barmanița tipică, într-un club de streaptease cu diferite skill-uri în arta furtului dar și în ale traficului de droguri. Filmul începe cu  deznodământul, dar practic nu este prezentat tot, ci doar începutul lui, urmând că pe parcurs să se facă numeroase paralele între continuarea acestuia și povestea prezentată de la început, cu intrigă și personaje. Destul de haotic, însă nu total absurd. Probabil că este singurul aspect care te ține ușor în suspans și face ca filmul să îți pâră cât de cât interesant. Sunt detul de multe faze previzibile și multe secvențe care se vor a fi subtile care care parcă dinadins devin evidente.

catch 44 photo 1 460x253 Catch.44 (2011)

Pentru Tes (Akerman) și cele două prietene ale ei, Kara (Nikki Reed) și Dawn (Deborah Ann Woll), jobul părea destul de simplu: interceptarea unui transfer de droguri pentru  șeful lor criminal Mel (Willis), la un restaurant izolat. Dar atunci când un lanț de evenimente absolut de neoprit se desfășoară, toată lumea o ia razna și își dă seama că nimeni nu este cine pare a fi și că locul de muncă poate fi și altceva decât eliminarea concurenței. Totul se transformă într-o vânătoare violentă apoi. Recunosc că finalul m-a surprins puțin, însă nu mă pot declara satisfăcută ca atunci când văd un film bun și exclam ,,Ce tare, a meritat!”. Însă, pentru a vă face propria părere, sau pentru a mă contrazice, vi-l recomand!

Vizionați trailer:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.