Câştigătorii premiilor Zmeura de Aur 2010

6

Aşa cum se întâmplă în fiecare an, cu o zi înaintea decernării premiilor Oscar aflăm care sunt câştigătorii premiilor Golden Raspberry (Razzie). Anul acesta, “marele câştigător” putem spune că a fost pelicula lui Michael Bay –Transformers: Revenge of the Fallen care a luat Zmeura de Aur la trei categorii: cel mai slab film, cel mai slab scenariu şi cel mai slab regizor. Aici aş putea adăuga că sunt absolut sigură că mulţi fani nu sunt mulţumiţi de acest rezultat. Nu-i aşa, Floryan? 😀 În ceea ce priveşte categoria cel mai slab actor al deceniului, sincer, nu sunt de acord că acela este Eddie Murphy. Nu sunt fană, nu e un actor extraordinar, dar existau actori mult mai slabi printre cei nominalizaţi (Ben Affleck, Mike Myers, Rob Schneider, John Travolta). Anyway, vedeţi şi voi lista câştigătorilor şi hai să o dezbatem. Apropo, The Twilight Saga: New Moon nu a luat niciun premiu 😛 Sâc!

Zmeura de Aur 2010 pentru cel mai slab film al anului 2009

Transformers: Revenge of the Fallen

Zmeura de Aur 2010 pentru cel mai slab actor într-un rol principal

Fraţii Jonas – Jonas Brothers: The 3-D Concert Experience

Zmeura de Aur 2010 pentru cea mai slabă actriţă într-un rol principal

Sandra Bullock – All About Steve

Zmeura de Aur 2010 pentru cel mai slab actor într-un rol secundar

Billy Ray Cyrus – Hannah Montana: The Movie

Zmeura de Aur 2010 pentru cea mai slabă actriţă într-un rol secundar

Sienna Miller – G.I. Joe: The Rise of Cobra

Zmeura de Aur 2010 pentru cel mai slab regizor

Michael Bay – Transformers: Revenge of the Fallen

Zmeura de Aur 2010 pentru cel mai slab scenariu

Transformers: Revenge of the Fallen – Ehren Kruger, Roberto Orci, Alex Kurtzman

Zmeura de Aur 2010 pentru cel mai slab cuplu

Sandra Bullock şi Bradley Cooper – All About Steve

Zmeura de Aur 2010 pentru cel mai slab remake sau sequel

Land of the Lost

Zmeura de Aur pentru cel mai slab film al deceniului

Battlefield Earth (2000)

Zmeura de Aur pentru cel mai slab actor al deceniului

Eddie Murphy

Zmeura de Aur pentru cea mai slabă actriţă a deceniului

Paris Hilton

P.S. Aici aveţi lista nominalizarilor

6 COMENTARII

  1. Bullock a incasat niste “condoleante” de la Razzies :D….adik 2 premii…ciudat este ca apare si la Oscar si inca cu sanse mari. 😀 Mai comic e ca actrita chiar s-a prezentat la premiere.

  2. :)) Ca tot a venit vorba de Sandra Bullock. Exista sanse mari ca sa fie prima actrita care reuseste performanta de a lua Zmeura de Aur si Oscarul in acelasi an. Ce naiba mai poti zice in acest caz? :)) It’s speechless!

  3. Hai ma ca-n All About Steve ea a dat tot farmecul cu rolul de “stalker-fara-sa-vreau”. Eu nu-s de acord cu premiul asta! 😀 Si pentru cel mai prost cuplu cu alde Cooper? Aiurea, la modul in care cred ca filmul asta a fost gandit, nici gand de cuplu. Exista doar Sandra ahtiata dupa Bradley si atat.

  4. cred ca nominalizarea la oscar pt cel mai bun rol feminin sandra bullock il merita din plin iar avtarul cred ca a fost premiat mai mult pt banii investiti intr-un an de criza nu spun ca e un film prost dar e o poveste nereala ceva asemanator unui basm pt copii sau scuzati tinerii pana in 16 ani,the hart loc un film de razboi plictisitor (vezi incasarile )ceia ce denota ca populatia mondiala e satula de adevaratele razboaie purtate incit refuza sa mai vada si filme cu acest subiect iar pt rolul masculin un betiv ce poate fi interesat , ca concluzie un an sarac in filme

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.