Cand ai fost la Hollywood Multiplex? [concurs]

26

Concursul continua inca o saptamana!

Daca vrei sa vezi cele mai noi filme care ruleaza la Hollywood Multiplex atunci trebuie neaparat sa raspunzi la cerinta de mai jos. Oferim 2 invitatii duble la oricare film din programul cinematografului. Cerinta/intrebarea din aceasta saptamana este urmatoarea:

Cand ai fost ultima data la Hollywood Multiplex?

(si ce film ai vazut…)

Pentru a intra in concursul din aceasta saptamana, raspunde printr-un comentariu pana sambata, 23 aprilie. Castigatorii vor fi anuntati printr-un mail direct si vor trebui sa confirme datele de contact pana marti seara. Multa bafta 😀

26 COMENTARII

  1. Miercuri la ora 21.45:) Am vazut “The Lincoln Lawyer”, iar Matthew McConaughey m-a impresionat in mod placut.

  2. Miercuri am fost la Hollywood Multiplex si am vazut “Just Go With It”. A fost destul de bun avand in vedere “Bounty Hunter”-ul lui Aniston si “Grown Ups”-ul lui Adam Sandler.

  3. Ultima data am fost la H (asa cum il alint eu printre prietene, ca e mai scurt si mai rapid) acum o saptamana si am vazut Gardienii Destinului, un film misterios de actiune si foarte reusit.

  4. Ultima data cand am fost la Hollywood Multiplex am vazut Nevasta de Imprumut, acum 3 saptamani, si tin minte ca am ras incontinuu.

  5. Ultimul fiml care l-am vazut acum 2 saptamani a fost The Lincoln Lawyer un film foarte bun care m-a tinut cu sufletul la gura .Recomand celor care nu l-au vazut la inceput era plictisitor dar pe parcurs a devenit foarte placut.

  6. Saptamana trecuta am trecut pe acolo si am vazut filmul Sucker Punch.Nu prea am fost impresionat de acest film insa incerc sa vad cat mai multe filme la cinema si incerc sa ii influentez si pe cei din jurul meu.Astept mai multe cinematografe in tara mai ales ca stiu foarte multe pesoane care vor sa mearga la un film la cinema insa nu au asa ceva in orasul lor.Pacat!Mai multe cinematografe inseamna mai putina piraterie…

  7. Saptamana trecuta am fost si am vazut Just Go With It… inca un film cu Adam Sandler care nu m-a dezamagit 😀

  8. Saptamana trecuta si am vizionat filmul My Pretend Wife cu Jennifer Aniston, Nicole Kidman si Adam Sandler, o comedie destul de reusita.

  9. Imi place sa merg la H. Multiplex destul de des, este primul cinematograf tip multiplex deschis in Romania si chiar primul in care am pasit inca de la deschiderea din 2000 si de atunci i-am ramas fidel (e si destul de aproape de casa). Ultima oara am fost la filmul Your highness, pe care de altfel nu il recomand, decat eventual fanilor Natalie Portman.

  10. Ultima dată când am fost la Hollywood Multiplex am văzut filmul Rango. Asta se întâmpla cam acum o lună 🙂

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.