[c] Ce actor/actriţã aţi readuce pe marile ecrane?

16

Update: Câştigatorii sunt miranda si Florishel.

Mieluşeii s-au tãiat, mesele au fost umplute şi-nc-o partidã de Înviere a trecut! Nu ştiu voi ce credeţi, dar asta anunţã un nou concurs FILME TARI. Vremea urâtã, parfumul întârziat de primãvarã v-ar putea conduce într-o salã de cinematograf, ce ziceţi? Şi dacã tot mi-am permis sã vã îndrum, ce-ar fi sã daţi o fugã pânã la Hollywood Multiplex? Cu puţin noroc, ne veţi lua şi cele douã invitaţii duble puse la bãtaie de cãtre aceştia, rãspunzând la o întrebare chiar simplã, şi de ce nu, subiectivã:

Ce actor/actriţã aţi readuce pe marile ecrane? Fiecare avem preferaţii noştri, unii dintre ei au norocul de a-şi face meseria frecvent, însã unii.. mai puţin. Astãzi se dã lupta pentru actorii mai puţin norocoşi, pentru cei intraţi într-un con de umbrã, pentru cei uitaţi de succes ori şi mai trist, pentru cei intraţi în eternitate pe celãlalt tãrâm. Aşadar?

Câştigatorii vor fi anunţaţi în acest articol, sambata 10 aprilie, dimineata (articolul va fi updatat atunci) şi trebuie sa ne trimitã un e-mail la contact@filmetari.com pânã duminicã (11 aprilie) seara cu numele lor complet şi confirmarea cã îşi pot ridica biletele în sãptãmâna urmãtoare (invitaţii valabile între 12 – 15 aprilie). În caz contrar se vor alege alţi câştigãtori.

16 COMENTARII

  1. Daca ar fi sa aleg pe cineva, as alege-o pe Brittany Murphy, pentru ca am considerat-o mereu o actrita foarte buna, de la interpretarea rolului sau din “Don’t say a word” pana la “Uptown Girls” – a fost in stare sa se transpuna atat in pielea personajelor de comedie, cat si de drama. Eu cred ca mergea pe un drum foarte promitator, insa moartea ei subita (la doar 32 de ani) a incheiat socotelile ei cu lumea actoriceasca. In opinia mea, merita sa fie readusa pe marile ecrane cel mai mult.

  2. L-as readuce pe marile ecrane pe Richard Harris, mi s-a parut superba interpretarea lui in “Gladiatorul”, ceea ce m-a determinat sa vizionez si alte filme, mai vechi ale sale. Mi-a dat impresia ca ar fi un actor care s-ar integra perfect in lumea in care traim si care ar reusi sa interpreteze magnific roluri din filme cu o actiune moderna.

  3. Eu as readuce-o pe marile ecrane pe Brittany Murphy, deoarece mi s-a parut o actrita foarte buna, iar interpretarile ei din “Don’t Say a Word” si “Uptown Girls” au fost minunate. Dupa parerea mea, era pe un drum foarte promitator, insa moartea ei subita, la doar 32 de ani, a rupt legaturile sale cu lumea actoriceasca. Joviala si frumoasa, a fost in stare sa interpreteze o varietate de roluri (comedie, drama, film romantic) si nu a apucat sa termine toate lucrurile marete pentru care era predestinata.

  4. Eu as readuce-o pe marile ecrane pe Brittany Murphy, deoarece mi s-a parut o actrita foarte buna, iar interpretarile ei din “Don’t Say a Word” si “Uptown Girls” au fost minunate. Dupa parerea mea, era pe un drum foarte promitator, insa moartea ei subita, la doar 32 de ani, a rupt legaturile sale cu lumea actoriceasca. Joviala si frumoasa, a fost in stare sa interpreteze o varietate de roluri (comedie, drama, film romantic) si nu a apucat sa termine toate lucrurile marete pentru care era destinata.

  5. L-as readuce pe Macaulay Culkin. Mi-a placut in “Sex and Breakfast” si cred ca ar face treaba buna in rolurile potrivite.

  6. In mod sigur pe Heath Ledger… A avut o prestatie memorabila in The Dark Knight si sunt sigur ca mai avea multe de oferit…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.