Brazilanul Ronaldo va juca intr-un film

0

Aceasta ar fi putea fi uşor catalogată o ştire exclusiv pentru persoanele de sex masculin, dar am vaga impresie că domnişoarele microbiste vor fi mult mai interesate de subiect 😀

Da, celebrul fotbalist brazilian Ronaldo Luis Nazário de Lima (Ronaldo) îşi va face debutul în cinematografie. Acesta îşi va juca propriul rol într-un film despre o tânără palestiniană, al cărei unic vis era să-l întâlnească faţă în faţă pe jucătorul brazilian, dar care a murit ucisă de o mină înainte de a-şi împlini visul. Se pare că această poveste tristă i-a marcat atât de tare pe regizorii iranieni, Mansur Sohrabpour şi Mohammad Latif, încât au hotărât că ar merita spusă întregii lumi. Ronaldo a confirmat că a încheiat un acord cu producătorii pentru a filma scenele pe teritoriul Palestinei, mai exact, în Lebanon.

sursa: yahoo.com

În vârstă de 32 de ani, Ronaldo este unul dintre cei mai mari fotbalişti în viaţă. A jucat pentru echipe celebre ca PSV Eindhoven, Barcelona, Internazionale Milano, Real Madrid şi AC Milan. A fost supranumit “Il fenomeno” şi s-a bucurat de succes la nivel internaţional, câştigând Cupa Mondială în 1994 şi 2002. De asemenea, Ronaldo a mai câştigat premiul Jucătorul Anului FIFA de trei ori, în 1996, 1997 şi 2002. În prezent se află sub contract cu formaţia de Liga 1 Braziliana Corinthians, unde da semne ca poate sa redevina jucatorul ce a fost odata.

Ronaldo a mai fost prezent si in filmul Goal II – Living the Dream!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.