Blind Dating (2006)

3

Trebuie sa marturisesc ca am vrut sa vad filmul pentru Chris Pine (aviz fetelor). Il stiti pe Chris mai bine din ,,Just my luck” (2006) sau din ,,Star Trek” (2009). In ,,Blind Dating”, Chris Pine joaca rolul lui Danny, un orb care incearca sa invinga toate barierele pe care lumea i le puna pentru ca nu poate vedea. Nimic trist, insa, ci multa speranta, mult umor si multa, multa iubire. Romanticii ma vor intelege.

blindd 460x306 Blind Dating (2006)

Filmul abordeaza si tema diferentelor culturale. Personajul Danny ajunge sa se indragosteasca orbeste si la propriu si la figurat de o asistenta medicala indianca. Pana aici,nimic nou sub soare, un subiect ultra uzat al iubirii. Totusi, avem si ceva profunzime. Danny va gasi in iubire motivatia necesara pentru a incerca sa isi rezolve handicapul, iar de cealalta parte, Leeza Raja, asistenta medicala, nevoita sa respecte traditiile culturii din care provine, trebuie sa-si aleaga un partener indian. Originala, din punctual meu de vedere, este ideea de a trata subiectul orbirii cu umor. Veti vedea ce face fratele lui Danny pentru a-i gasi o iubita si ce se intampla cand Danny se preface ca nu este orb. A! In film apare si Jane Seymour, amintind de Doctor Quinn. Jane trebuie sa salveze mereu vieti, nu?

blind datings 460x306 Blind Dating (2006)
Asa ca, atunci cand va propuneti sa vedeti un film cu iubitul sau iubita, incercati ,,Blind Dating”. Baieti, nu o sa va plictisiti prea tare. Exista o mica parte legata de tehnologie care s-ar putea sa va atraga.

Vizionati trailer:

3 COMENTARII

  1. Adevarul este ca rolul comediile este sa te binedispuna. Pana la urma subiectul este mai putin important, mai atractive sunt glumitele. Din acelasi calup recomand si You Again, in special pentru fete 🙂

  2. m-a binedispus destul de mult acest film, dar mai degraba you again, plus ca am aflat de la denisuca ca exista si un concurs pe tema asta se numesete you again si posti castiga 1000 de euro, succes

  3. […] National TV, Blind Dating 2006 (Chris Pine, Jane Seymour) : Comedie, […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.