Beastly (2011)

1

Love is never ugly sau cel putin acesta este tagline-ul filmului. De la un regizor necunoscut vine un film de dragoste, ca un basm modern, care-i are in rolurile principale pe doi dintre cei mai pe val actori tineri ai momentului: Vanessa Hudgens si Alex Pettyfer (din “I am number four“).

Unul din genul acela de filme pe care adolescentii il vor aprecia, iar cei mai in-varsta il vor considera destul de usor. Cu o poveste faina (chiar e faina), cu actori frumosi si cu secvente filmate in New York, “Beastly” avea toate sansele unui succes. Dar scenariul si substanta au lipsit dintr-un film a carei si promovare a fost facuta si cam pe genunchi.
beastly 1 460x255 Beastly (2011)

Kyle este un student bogat si aratos care candideaza ca presedinte al elevilor, dominat fiind de o lipsa enorma de modestie si de o aroganta teribila. Totodata era genul de om care aprecia mai mult o persoana dupa cum arata si nu dupa… restul. Si la un moment dat se intalneste cu o vrajitoare (da, aici e cam sf) care-l blesteama sa-si gaseasca pe cineva care sa-l iubeasca in cea mai urata infatisare posibila. Si credeti-ma, cum arata Kyle dupa transformare nu-i doresc nimanui sa arate. Iar Vanessa Hudgens este tipa de care el se indragosteste in aceasta perioada si, normal, pe ea trebuie sa o cucereasca. Asa urat cum il facuse vrajitoarea. Si sa recunoastem, Vanessa arata foarte bine…
beastly 2 460x322 Beastly (2011)

Filmul il recomand pentru povestea usoara de romanta dintre cei doi, dar si pentru ideea generala. Da, dragostea nu tine cont de frumusete. Nu mereu. Intr-o zi de vara plictisitoare si caniculara o sa va prinda foarte bine filmul acesta.

Vizionati trailer:

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.