Be Cool (2005)

8

După unsprezece ani, John Travolta şi Uma Thurman se întâlnesc din nou. Dar, de data aceasta, nu mai este niciun Pulp Fiction, nu mai este vorba de niciun Tarantino iar inspiraţia regizorului a plecat în vacanţă. Ce-i drept nici romanul lui Elmore Leonard nu pare a fi cine ştie ce capodoperă. Adică, cât de mult timp să ai de pierdut pentru a ţi-l ocupa cu scrisul unor astfel de cărţi!? Come on!…

Prin Be Cool, F. Gary Gray încearcă să reediteze succesul lui Get Shorty, însă nu-i iese be cool 1193642161 300x199 Be Cool (2005)decât un film care te lasă indiferent. Un film fără substanţă, fără umor şi care nu are nici măcar explozii distrugătoare sau urmăriri periculoase prin oraş.

Chili Palmer (John Travolta), care în Get Shorty se săturase să fie cămătar şi intra în lumea filmului, de data aceasta merge mai departe şi părăseşte filmul pentru o carieră în industria muzicală. Astfel, Chili o găseşte pe Linda Moon (Christina Milian) într-un bar, devine (evident!) interesat instantaneu şi îşi propune să o facă vedetă. Un lucru care, la prima vedere, nu sună foarte complicat, mai ales dacă ne gândim la uşurinţa cu 16 300x195 Be Cool (2005)care tipe care nu au împlinit nici 18 ani ajung mari dive peste noapte. Numai că lucrurile se complică, dar Chili găseşte o soluţie. Trebuie ca Linda să cânte alături de Steven Tyler (solistul trupei Aerosmith). Ceea ce se şi întâmplă şi iat-o pe Linda Moon mare vedetă şi câştigătoare a nu-ştiu-câte-premii MTV.

Download subtitrare “Be Cool” click aici.

Însă pentru a ajunge până la această parte a filmului ai de suferit. Trebuie să-l vezi pe Steven Tyler cum încearcă să facă pe actorul, să priveşti perechea Travolta-Thurman dansând din nou, într-o reeditare a celebrului lor dans din Pulp Fiction şi să fii martorul unei scene incredibile: metoda lui The Rock de a deveni actor prin simpla ridicare a unei sprâncene.

Vizionati trailer:

8 COMENTARII

 1. Pai sa-ti explic eu. Data viitoare cand o sa pui tu la “Nume” numele tau si cand o sa stii sa intrebi frumos, poate o sa ma gandesc daca merita sa-ti raspunda el. Si da, m-am nascut in comunism…

 2. Dar nu mă deranjează să-i răspund… deşi nu ar merita.
  Pentru un film, oricât de bun ar fi el, întotdeauna se vor găsi oameni care să-l desfiinţeze, pur şi simplu. Asta e! Nu poţi mulţumi pe toată lumea!
  Oricum, chiar m-a amuzat mesajul anonimului 🙂 şi mi-a dat şi o idee. N-ar fi interesant un poll prin care vizitatorii să voteze dacă vor să citească şi cronici negative, nu numai pozitive?!

 3. Nu. Dar erai singurul care a lasat un comentariu deranjant, dintre cei care aveau in nume un link.

  Iar cum tu ai zis ca de ce se mai numeste “FILMETARI” daca sunt si filme slabe asa ti-am zis si eu ca daca ai un camp care se numeste “NUME” de ce pui un link.

 4. Hm, ma tenteaza sa-mi bag coada p-aci. 🙂 Devine de-a dreptul enervant sa se primeasca critici vis-a-vis la modul in care se intocmesc articolele, mai exact, filmele alese pentru a fi comentate. Ori, haideti sa o luam logic, aleator si cum ni se rupe: daca vreau sa urmaresc un film, il iau ori la intamplare, ori ma-ncanta titulatura si urmeaza sa ma interesez si de actori/gen/rezumat si decid daca-l vizionez. Sau chiar se ia filmul (indiferent de situatie) si se baga la ocheada intensiva. Acum, ca se dovedeste a fi prost/bun, este doar riscul pe care fiecare dintre noi si-l asuma. Iar riscul pe care cititorii blogului si-l asuma este ca se pot indruma sau nu dupa parerea vreunui editor in a-si gasi un film potrivit momentului/starii lor de spirit. Probabil ideal pentru voi, cititorii, cei care considera critica cel mai argument, ar fi sa cautam din rasputeri cele mai ‘tari’ filme din istoria cinematografiei si sa le pledam minunatia pe aici. Sau sa se bage parteneriat cu vreo firma de ghicitoare ca sa se poata intui o categorie de ‘filme tari’ pentru fiecare dintre noi. Cum ar fi? Pana atunci, daca unuia ‘Love story’ i se pare o miorlaiala gratuita si moare dupa ‘Matrix’, este parerea lui si merita respectata, nu? Ca suntem oameni,ce pisici!

 5. Fratilor inainte imi placea filmetari era TARE da acuma …in ultimu timp e un fel de skin of the dick dak ma intelegeti voi adika nu se mai fac comentarii la filme bune numa la astea “mai putin bune”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.