Bangkok Dangerous (2008)

7

Actori: Nicolas Cage, Shahkrit Yamnarm, Charlie Yeung, Panward Hemmanee

Sincer, nu credeam ca am sa-l vorbesc vreodata pe Nicolas Cage de rau. Si poate dupa articolul asta o sa ma mustre constiinta ca am facut-o si-mi voi aduce aminte de filmele tari (vorba vine) in care a jucat. In Bangkok Dangerous, Cage se preteaza la un rol mediocru si nu din cauza ca ar juca prost, doar ca nu-l vad pe om fiind Rambo si Transporter in acelasi timp. Da. Ai replici simple, dure si destepte atunci tineti-le tata pana la capat. Principii si reguli? E film, se pot incalca nu? Doar va veni lumea la film pentru Nicu Cage asta. Si nu mai inteleg ceva, abundenta de asiatici in filmele americane este o chestie de marketing sau chiar unii cred ca ochii subtiri atrag mai multi spectatori la cinema?

La al doilea aliniat stiti ca este mereu povestea filmului da? Pai Cage se numeste in film Joe (Da, ca sa fie usor de tinut minte si de confundat cu numeroasele nume asiatice) si este un criminal dinasta fara printipuri (tz, caragiale neica), ce dupa ce ca nici politia nu stie cine e, isi gaseste “job”-uri prin recomandari in lumea interlopa. Dar cand esti singuratic si ai prea multe reguli tinzi sa le incalci. La inceput il angajeaza pe un tip sa-i faca niste legaturi, iar dupa este atras de o femeie (oare de ce nu ma mir?). Pai si ce, credeti ca-si duce munca pana la final? Ca sa nu mai derulati, va spun eu ca nu.

Download subtitrare “Bangkok Dangerous” click aici.

Un prieten are o replica amuzanta legata de capitala Bangkok… Bang-kok (intelegeti voi). Cam asa a fost si aici cu Nicu. A vrut sa faca pe durul si n-a trecut bariera unui film slab. Diferenta dintre el si alti actori este ca, daca urmatorul film ii iese, lumea va uita prostia asta. Nu vi-l recomand (iar o sa primesc comentarii cu: “dar tie florian niciun film nu-ti place”), dar poate odata cu varsta iti mai schimbi si gusturile. Si ce-i cu parul ala la Cage?

Vizionati trailer:

7 COMENTARII

  1. intradevar sooper tare filmu de obicei nicolas cage face filme soooper dar asta chiar mi-a placut;)) si situ ii sooper numa filme bune dar ar cam trebui sa le mai schimbati k le-am vazut aproape toate:P oricum nota 10……

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.