17 COMENTARII

  1. Cel mai bun film pe care l-am vazut in 2010 este “Black Swan”. Mi-a placut foarte mult povestea, interpretarea lui Natalie Portman – care e geniala prin emotiile pe care le transmite – cred ca o sa fie principala competitoare la Oscar. Si merita!;)

  2. Cel mai bun film pe care l-am vazut in 2010 este The Prestige”.A fost unul din acele filme care nu te lasa sa stai locului, plin de suspans, rasturnari de situatii, pe scurt a fost poate unul din cele mai bune filme pe care le-am vazut eu vreodata. Ceva gen Inception si The Ilusionist combinate!

  3. Mi-a placut foarte mult “Enchanted”. Da viata este grea, nu mai avem timp sa visam, suntem niste robotei care stim doar munca-casa, munca-casa, dar filmul asta este pentru copilul din tine. Cand visai la fat frumos si credeai ca viata este ca in povesti si se termina mereu cu happy-end. Chiar este asa daca esti pozitiv si optimist! Merita vazut!

    P.S. Nu mai tine microfonul lavaliera la… curea! Ca nu de acolo trebuie sa se auda! Sa fie cat mai aproape de gura ca sa nu dau boxele la maxim sa te aud… 🙂

  4. Inception este de departe cel mai bun film al anului 2010 dar pentru ca e greu de inteles din prima, mai trebuie vazut inca o data , multe persoane il elimina din start. Este complex, deosebit, o idee noua si o realizare foarte buna. Merita niste premii…

  5. Si eu sunt de parere ca Inception este cel mai bun film pe care l-am vazut in 2010. Este o idee complet noua, efectele sunt super, ce sa mai, un film de nota 10!

  6. Cel mai bun film pe care l-am vazut in 2010 a fost “Step up 3D”,sunt pasionata de lumea dansului,iar acest film mi-a inspirat foarte mult miscarile.

  7. Dupa părerea mea cel mai bun film pe care l-am văzut în 2010 este “Avatar”, motivul pentru care l-am ales este ca prezintă o noua viziune în lumea filmului. Povestea de baza este una simpla, de iubire, dar felul în care este redata este unic în cinematografie. Efectele speciale își au și ele rolul lor și deasemenea experiența 3D este cu adevarat speciala ! Un film pe care l-as revede cu plăcere !

  8. cel mai bun film pe care l-am văzut în 2010 ar fi Little Fockers (2010) -subiect realist si chiar comic,actori buni si cu talent,final optimist.

  9. Cel mai bun film pe care l-am vazut in 2010 este Tron – The Legacy. Desi filmul din anii ’80 a fost foarte avansat pentru acea vreme, trebuie sa recunoastem ca acum pare foarte.. primitiv. Filmul din 2010, in care Jeff Bridges nu mai e asa tanar dar tot foarte foarte impunator, e mult mai captivant. Cand am iesit din sala Imax mi-a fost greu sa ma adaptez la viata reala. Chiar daca este primul film al regizorului Joseph Kosinski, chiar a reusit sa te transpuna in lumea digitala care este de fapt Tron. Cat despre ideea filmului, mi s-a parut geniala. Este unul din acele filme americane care vine cu ceva oarecum nou, nu povesti de dragoste tipice care se termina cu bine.
    As putea sa zic ca si Inception este foarte bun, dar Inception e deja altceva decat un film pentru mine. Poate fi ridicat la nivel de filosofie si toate cele.

  10. “Inception” (2010) a fost un film foarte deștept, dar ca emoții, mi-a plăcut mult “How to train your dragon” (2010). Un scenariu bun, film amuzant și actual. De văzut.

  11. Un film pe care planuiam sa il vad si in sfarsit l-am vazut anul asta a fost The Brothers Bloom. Mi s-a parut cel mai bun film pe care l-am vazut anul asta, totusi nu am vazut inca Inception si nici Black Swan,despre care am vazut numai cuvinte de lauda. Oricum, The Brother Bloom are un umor spumos si povestea este foarte originala.Ca bonus, a fost o surpriza sa descopar multe scene filmate in orasul meu natal,Sinaia, la Castelul Peles.

  12. Pentru mine filmul anului 2010 este Black Swan. Subiectul este foarte bun, captivant si aduce in prim-plan un subiect actual. Vizionarea filmului ne face sa ne punem cateva intrebari despre viata noastra: nu exista, oare, in fiecare dintre noi o parte buna si o parte rea care se confrunta in orice situatie, nu vrem cu toti sa fim din ce in ce mai buni, sa atingem perfectiunea? Mi s-a parut un film foarte bine realizat, un film care te tine suspans si al carui sfarsit lasa loc interpretarilor, fiecare putand intelege ceea ce se potriveste cel mai bine starii sale de spirit.

  13. Cum se numeste filmu ?
    Ai aratat Ice Age ,Spiderman si… ca e interesant si vreau sa-l vad. Si filmu care mi-a placut cel mi mult in 2010 a fost Undisputed 4 .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.