Aventurile lui Sammy [concurs]

27

afis Sammy 211x300 Aventurile lui Sammy [concurs]Lumea fantastica de sub ape prinde viata pe marile ecrane din Romania, in cea mai spectaculoasa animatie 3 D a anului, Aventurile lui Sammy 3D. Regizata si produsa de Ben Stassen, in format integral 3D, poate fi urmarita din 29 octombrie in cinematografele: Hollywood Multiplex (Bucuresti si Oradea), Movieplex, The Light Cinema, Odeon Cineplex (Cluj) si in reteaua Cinema City (Cotroceni, Sun Plaza, Timisoara, Iasi, Pitesti, Cluj, Bacau, Arad). Un film distribuit de MediaPro Distribution si recomandat publicului de toate varstele.

Raspunde corect la intrebarea de mai jos si poti castiga una dintre cele 3 invitatii duble la Aventurile lui Sammy 3D valabile la cinematograful Movieplex.

Cine a produs si regizat cea mai spectaculoasa animatie full 3D a anului – Aventurile lui Sammy 3D?
1. Mike Mitchell
2. Sergio Pablos
3. Ben Stassen

12 460x258 Aventurile lui Sammy [concurs]

Detalii film:

Titlu original: Sammy’s Adventures: The Secret Passage
Lansare in cinematografe: 29.10.2010
Regia: Ben Stassen
Scenariul: Domonic Paris
Distributia (voci): Isabelle Fuhrman, Melanie Griffith, Tim Curry, Jenny McCarthy, Ed Begley Jr., Kathy Griffin
Durata: 80 minute
21 460x258 Aventurile lui Sammy [concurs]

Sinopsis:

Sammy, o simpatica broscuta testoasa, este cel mai curajos dintre semenii sai. Asa cum se intampla cu toate broscutele proaspat iesite din ou, Sammy trebuie sa isi inceapa calatoria initiatica prin oceanele nemarginite ale Terrei. Drumul pana la apa este impanzit de pericole, dar odata ajuns in valuri, o serie de intamplari amuzante il poarta intr-o adevarata aventura in jurul lumii.
050 0020 R.1050 r 460x258 Aventurile lui Sammy [concurs]

Curios din fire, el pleaca in cautarea pasajului secret, un loc de legenda. Pe drum, o reintalneste pe frumoasa broscuta Shelly, cea pe care o salvase in prima zi de viata. Shelly il urmeaza in temerara incercare, dar in calea lor apar o multime de piedici. Calatoria lui Sammy dureaza 50 de ani, timp in care cutreiera oceanele, invata si observa cu multa tristete cat de mult s-a degradat planeta. Dar isi face prieteni pe viata si ajunge sa cunoasca atat rautatea, cat si bunatatea oamenilor.
120 0115 R.1693 r 460x258 Aventurile lui Sammy [concurs]

Din 29 octombrie, lumea fantastica de sub ape prinde viata pe marile ecrane din Romania in Aventurile lui Sammy 3D. Un film distribuit de MediaPro Distribution si recomandat publicului de toate varstele.

Vizionati trailer:

27 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.