Aventura urbana Piratii din Caraibe

2

Ca tot vine si la noi premiera mondiala a celui de-al patrulea film cu Piratii (si e mare eveniment in lumea cinematografica, doar e unul dintre cele mai asteptate filme ale anului), cei de la Disney s-au gandit sa ne scoata putin din fata tastaturii, si nu oricum, ci la o mica aventura. Asa se face ca ne-am strans vreo 30 de oameni de prin blogosfera romaneasca si ne-am dus sa ne jucam prin oras. Culmea era ca nimeni nu stia exact ce trebuie sa facem, insa ne-am implicat cu entuziasm. Si impartiti pe echipe, am primit niste ghicitori, instructiuni si sarcini pe care trebuia sa le indeplinim contratimp. Ca urmare, timp de 2 ore am alergat prin centrul vechi al Bucurestiului se ne indeplinim aceste questuri (vorba unui personaj din Your Highness, obsedat de acest termen 🙂 ).

Sarcinile includeau interviuri luate trecatorilor despre pirati, poze infricosatoare cu noi si strainii ce se perindau pe Lipscani, filmulete cu taximetristi ce povesteau legende urbane horror, gasirea unor locatii secrete sau a unei persoane a carei zi de nastere era azi.  De asemenea, a trebuit sa cantam imnul piratilor in plina strada (nimeni nu stia melodia 🙂 ), sa gasim un pirat care ne-a dat si un test de cultura generala despre istoria semenilor lui, ca mai apoi sa trebuiasca sa o gasim si pe domnita lui rapita (si cam temperamentala, de altfel 🙂 ) si sa raspundem provocarii pe care aceasta ne-a pregatit-o. Si asta nu a fost decat vreo jumatate din lucrurile pe care le-am avut de facut, dupa care ne-am strans toti si am inceput sa comparam filmulete si poze.

Din pacate, echipa noastra nu a fost cea castigatoare, dar ne-am distrat copios, am ras cu pofta si am cunoscut niste oameni pe cinste, amuzanti si ingeniosi. In cateva cuvinte, a fost o zi super, super faina si o experienta de neuitat! Mi-a placut si mai vreau! 🙂

2 COMENTARII

  1. Blestemele “trecutului” din Centrul Vechi ne-au urmat si nu am ramas cu nici o amintire digitala din aceasta aventura din pacate 🙁 .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.