“Au voleur” din 16 septembrie in cinematografe

0

Ultimul film lansat cu Guillaume Depardieu, pe ecranele cinematografelor din țară, începând cu 16 septembrie

Transilvania Film vă invită în cinematografe începând cu 16 septembrie, pentru a fi spectatori exclusivi ai penultimului film al lui Guillaume Depardieu, fiul îndrăgitului actor francez Gerard Depardieu, mort la numai 37 de ani. „O viaţă reală” este filmul de debut al regizoarei Sarah Leonor, selecţionat în competiţia oficială a Festivalului de Film de la Locarno. Pelicula va rula în prima săptămâna în Bucureşti la Hollywood Multiplex şi Cityplex.

Au voleur3 460x249 Au voleur din 16 septembrie in cinematografe

„Au voleur” spune povestea Isabellei şi a lui Bruno. Cei doi locuiesc la periferia unui orăşel, într-o zonă unde zgomotul trenurilor ce gonesc înspre sau dinspre oraş, le defineşte existenţa. Între ruinele unei foste zone urbane, cândva prosperă, unde nimeni nu se opreşte vreodată, întâlnim un cuplu ce găseşte soluţii proprii de a se adapta mediului care-i închide parcă într-o cuşcă. Bruno (Guillaume Depardieu) intră în casele oamenilor bogaţi folosindu-se de experienţa pe care o are şi fură, nu pentru a se îmbogăţi ci pentru a supravetui. Deşi a mers la universitate, Isabelle (Florence Loiret Caille), provine din acelaşi mediu  sărăcăcios ca şi Bruno. În ziua în care poliția mai are puțin şi pune mâna pe el, Bruno fuge şi o ia şi pe Isabelle în mijlocul pădurii, unde cei doi se ascund şi se iubesc, într-o ultimă încercare de a sta departe de violența lumii.

Au voleur 1 460x306 Au voleur din 16 septembrie in cinematografe

Guillaume Depardieu a filmat ultimul său film în România, în regia lui Alex Iordăchescu “Copilaria lui Icar (L’ enfance d’ Icare”). Sfârşitul filmului “Au voleur” este astfel unul deschis, moartea lui Guillaume Depardieu conferindu-i inevitabil o interpretare nefericită.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.