Astérix aux jeux olympiques (2008)

6

Actori: Gérard Depardieu, Clovis Cornillac, Benoît Poelvoorde, Alain Delon, Vanessa Hessler, Franck Dubosc, José Garcia, Stéphane Rousseau, Jean-Pierre Cassel

Un film care multi cunoscuti de-ai mei l-au vazut inaintea mea, dar asta e… nu sunt foarte tolerant cu filmele in alte limbi decat cea engleza. Sincer am ramas surprins, am ras, am zambit la un film care mi-a atras atentia desi eram obosit si care m-a facut sa stau treaz pe tot parcurusl actiunii. Pana la urma si francezii astia au ceva umor in ei, parca mult mai mult decat multe filme americane. Multi i-au dat o nota mica, probabil la fel de multi nu au avut rabdare sa-l vizioneze pana la final. Povestea filmului?

Un gal (din satul lui Asterix si Obelix, sat necucerit de romani) ii scria scrisori printesei Greciei… pana cand afla ca Brutus (un mare…prost din Imperiul Roman) vrea sa se casatoreasca cu ea. Pentru a scapa de nunta iminenta, galul propune in a participa la Jocurile Olimpice, iar castigatorul sa fie alesul printesei. Toate bune si frumoase pana cand galul isi da seama de concurenta si ii cheama in ajutor pe “mai puternicii” Aster. si Obel. -ix :)) .

Download subtitrare “Asterix si Obelix” click aici.

Umorul filmului este dat in mare parte de … sa vad cum sa zic frumos, de ‘sentimentul de a te face de cacao” aratat de Brutus in fata slujitorilor sai, de ciudatul ala de cantaretz gal (o sa vedeti in film despre ce e vorba) si de grasu cu coarne.

In principiu un film ce te tine alert si care nu plictiseste prin trageri de timp, fun film la care destui vor avea ceva de comentat… si nu in ultimul rand la care iti dai seama ca iti folosea franceza din liceu :)). Asa ca sa nu lipsiti nici la orele alea… cine stie ce film mai iese.

Vizionati trailer:


6 COMENTARII

  1. Dacă ţi-a plăcut, uită-te şi la Asterix şi Obelix: Misiune Cleopatra. E chiar mai amuzant decât cel cu jocurile olimpice.

  2. nu l am vazut ink dar mi s a spus k i interesant asa k am cautat pe google info si din cate vad pot spune doar k in cel mai scurt timp il voi viziona si eu ;;)

  3. Filmul este foarte amuzant. De asemenea subscriu la commentul Cinefilului, Misiunea Cleopatra e si mai tare.
    Umorul francez mi se pare mult mai savuros si inventiv decat cel american, care e previzibil de foarte multe ori.
    @Floryan spui ca nu esti foarte tolerant cu filmele in alte limbi. Ti-ai schimbat intre timp parerea?:) Ce zici de filmele sub marca Emir Kusturica?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.