Armored (2009)

1

M-a cam dezamăgit această producţie. Nu a fost deloc cum m-am aşteptat. Dacă nu avea o astfel de distribuţie, nici nu cred că mă mai uitam. Are un început bun, un soundtrack destul de tare, însă îşi pierde spectatorul pe drum. Are un scenariu mediocru, cu replici slabe rău şi dă impresia că este jucat de nişte începători şi nu de profesionişti. Pentru că nu pot spune că actori ca Matt Dillon, Jean Reno (îmi place la nebunie cum joacă) sau Laurence Fishburne nu ştiu meserie. Dar în “Armored” au avut nişte roluri foarte modeste. Povestea scârţie la capitolul credibilitate iar interesul îţi este semnificativ diminuat chiar şi atunci când, după ce ai aşteptat vreo jumătate de oră să se întâmple ceva, are loc acţiunea. Nu există niciun fel de emoţie în scenele în care este evident un conflict psihologic, iar momentele “cheie” din film sunt evidenţiate prost.

Pe scurt, pe mine m-a plictisit pelicula şi nu o recomand decât în cazul în care nu aveţi ceva mai bun de văzut.

armored2 Armored (2009)

Columbus Short este Ty Hackett, un tânăr ce duce o viaţă nu tocmai fericită. Ambii părinţi i-au murit, are un frate mai mic de care trebuie să aibă grijă şi, de parcă toate problemele nu ar fi de ajuns, se află în pericol să-şi piardă casa din cauza datoriilor foarte mari. Ironia sorţii face ca acesta să lucreze la o firmă de securitate, Eagle Shield, care se ocupă cu transportul sumelor mari de bani, de la o bancă la alta. Atunci când prietenul său, Mike Cochrone (Matt Dillon), îi propune un plan prin care să prejudicieze firma de securitate cu 42 de milioane de dolari, Ty acceptă târgul numai cu o singură condiţie: să nu fie rănit nimeni. Normal că planul merge prost şi cineva este omorât, iar lucrurile încep să o ia razna. Finalul este un clişeu total.

armored1 Armored (2009)

De curiozitate, m-am uitat la numele regizorului şi al scenaristului. Nimród Antal a mai regizat, în 2007, “Vacancy” cu Luke Wilson şi Kate Beckinsale şi, în 2003, “Kontroll”. James V. Simpson şi-a făcut debutul ca scenarist cu “Armored”. Concluziile vi le las vouă. În încheiere, am o întrebare pentru voi pe care aş dori să o argumentaţi indiferent de răspuns. Vouă vă place cum joacă Matt Dillon? Dacă îmi va răspunde cineva, o să dezvălui şi de unde a pornit interesul meu neaşteptat.

Vizionati trailer:

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.