Anvil! The Story of Anvil (2008)

0

Am vazut titlul si mi-am spus de ce nu? Un documentar despre viata trupei Anvil extrem de emotionant pe care vi-l recomand mai ales daca iubiti muzica rock sau daca va regasiti in lumea asta, a celor care isi dedica viata scenei.
anvil 460x302 Anvil! The Story of Anvil (2008)

Despre subiectul filmului o sa va dau ca referinta legile lui Murphy ,,Zambeste! Maine va fi mai rau!. Ce faci cand esti pus intre ciocan si nicovala (caci tot trupa se numeste Anvil) intre diversele alegeri pe care trebuie sa le faci pentru a-ti implini un vis? Renunti sau mergi mai departe? Va propun acest documentar pentru a afla un posibil raspuns sau macar putina inspiratie. Este pana la urma o bucatica de istorie a unor oameni precum Steve ,,Lips” Kudlow si Robb Reiner care au influenta lumea rock-ului,a heavy metal-ului si care isi doresc un final glorios. Nu exista actori, doar camere de filmat, rock-areala si trairile celor din Anvil.
anvil snubbed Anvil! The Story of Anvil (2008)

Daca v-am facut putin curiosi, va mai spun ca Anvil! The story of Anvil a luat 16 premii pentru cel mai bun documentar, iar regizorul, Sacha Gervasi este cunoscut pentru filme precum The terminal (2004) sau The big tease (1999). Vizionati si trailerul:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.