Angus, thongs and perfect snogging (2008)

1

Filme cu adolescenti sunt, slava Domnului. Da, e amuzant ce fac ei, ce probleme au, cu ce nimicuri sau, dimpotriva, cu ce calamitati se confrunta, e interesant sa-i urmaresti, dar totusi, treaba asta e asa veche, incat e greu sa aduci ceva nou in materie de film. Totusi, Angus, thongs and perfect snogging a reusit sa iasa in evidenta, chiar daca e destul de previzibil. Tind sa cred ca succesul sau se bazeaza pe faptul ca povestea este foarte, foarte simpatica. Oricum, imagineaza-ti urmatoarea situatie: esti o fata la granita dintre copilarie si adolescenta, baietii au devenit brusc cele mai fascinante creaturi, incepe sa-ti pese de cum arati, cum esti perceputa de ceilalti si, mai ales, esti nerabdatoare sa ai parte de primul sarut. Mda, poate ca suna ca baza a nu stiu cator filme.

angus thongs 460x406 Angus, thongs and perfect snogging (2008)

Georgia este fata pe care am descris-o putin mai sus. Are 14 ani si are impresia ca este matura, cu toate ca parintii ei nu sunt de aceeasi parere. Ea si cele trei prietene ale ei nu contenesc sa vorbeasca despre baieti si sarutat, sau snogging, pe limba lor. Mda, snoggingul pare sa fie singurul lucru la care Georgia se gandeste. La asta, si la ziua ei pe care spera sa si-o sarbatoreasca intr-un club. La scoala se afiseaza doi baieti noi, pe care fetele pun ochii. Una din ele chiar ajunge sa iasa cu unul din ei, iar Georgia il ocheste pe Robbie, insa afla curand ca acesta are prietena. Fata nu se da batuta asa, una-doua, si incearca orice pentru a atrage atentia baiatului. Ea ajunge chiar sa se prefaca ca motanul ei, Angus, s-a pierdut, doar ca Robbie sa o ajute sa-l gaseasca. Cei doi ajung prieteni foarte apropiati, dar sa nu va inchipuiti ca totul o sa mearga ca pe roata de aici. Asa cum am mai spus, Angus, thongs and perfect snogging este destul de previzibil. Deci puteti sa va asteptati la tot felul de impedimente care ingreuneaza situatia pentru Georgia.

article 1031654 01D72E1600000578 665 468x374 460x367 Angus, thongs and perfect snogging (2008)

De retinut este faptul ca filmul e britanic, asadar are un aer deosebit si trateaza acest subiect atat de familiar intr-o maniera foarte jucausa si copilareasca. Doar e un film cu copii. Interesante sunt tretipurile cu care fetele incearca sa cucereasca baietii, jocurile lor haioase si chiar si pustiul care tinea cursuri de sarutat. Bineinteles ca sunt si momente profunde, lectii de viata si chestii serioase pe care filmul ni le ofera printre clipele de amuzament. Per total mi se pare un film echilibrat. Nu e ceva ce as agrea in mod normal, dar, asa cum am mai spus, Angus, thongs and perfect snogging este un film simpatic, care te prinde.

1 COMENTARIU

  1. in ultima vreme nu mai faceti recenzii foarte bune..nu stiu daca mi se pare sau nu dar cam asta lasa impresia felul in care abordati filmele…inainte erati parca altfel..nu stiu sa explic prea bine dar sper ca ma intelegeti…si mai incetati cu filmele astea ptr adolescentele generatiei twilight..de la voi ma asteptam la recenziile unor filme serioase

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.