Andi Moisescu prezinta Gala Premiilor Gopo 2011

0

Andi Moisescu va fi gazda celei de-a cincea ediţii a Galei Premiilor Gopo, care va transmisă în direct şi în exclusivitate pe TV de ProCinema pe 28 martie 2011, începând cu momentul sosirii invitaţilor pe covorul roşu, la ora 19. De la aceeaşi oră, Gala va putea fi urmărită şi online, pe www.premiilegopo.ro şi www.procinema.ro, dar şi pe cea mai mare mediafaţadă din România, Cocor Media Channel, situată în inima Capitalei. Românii de pretutindeni vor putea urmări evenimentul pe PRO TV Internaţional, pe 30 si 31 martie, de la ora 20:30. Unul dintre cei mai cunoscuţi şi mai apreciaţi oameni de televiziune din România, Andi Moisescu, are o carieră impresionantă în radio şi TV.

Andi Moisescu2 Gala Premiilor Gopo 2011 460x355 Andi Moisescu prezinta Gala Premiilor Gopo 2011

Actualul realizator al emisiunii Apropo TV şi jurat al show-ului Românii au talent, a cucerit audienta de-a lungul anilor cu emisiuni precum Ora 7 Bună Dimineaţa, Te uiţi şi câştigi, Dăruieşti şi câştigi, Marcă Înregistrată. În 2004, şi-a înfiinţat propria casă de producţie, Red Spike Film, punând bazele emisiunii Apropo TV, cu un format revoluţionar pentru programele de televiziune din România.

Andi Moisescu este al doilea realizator de televiziune care găzduieşte Gala Premiilor Gopo, după Cătălin Ştefănescu, care a prezentat prima ediţie, în 2007.  Pe lista prezentatorilor din istoria de cinci ediţii a Galei Premiilor Gopo se mai află trei actori români consacraţi: Mihai Florea-Vizante (2008), Maria Dinulescu (2009) şi Mihai Călin (2010).

Peste 400 de personalităţi din industria filmului, dar şi numeroase vedete sunt aşteptate la acest eveniment, iar Maria Dinulescu, Oana Pellea, Andreea Esca, Dragoş Bucurenci sau Cabral sunt doar câţiva dintre cei care vor urca pe scena Galei pentru a inmana statuetele create de sculptorul Adrian Ilfoveanu fericiţilor câştigători.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.