Alo!? [vineri] [Parcul Crangasi] [ora 21] [filmetari]

1

Festivalul Cine’Cinema

Pana pe 1 august, se desfasoara in Parcul Crangasi (Bucuresti) festivalul de film “Cine’Cinema“, eveniment organizat de Primaria Sectorului 6. Festivalul se axeaza in principal pe proiectarea scurt metrajelor romanesti, fiecare zi terminandu-se cu proiectia unui film de lung metraj.

alo Alo!? [vineri] [Parcul Crangasi] [ora 21] [filmetari]

Daca luni a fost proiectat Slumdog Millionaire, marti The Code, iar ieri Twilight, aflati ca astazi puteti vedea New in Town, maine (vineri) Push, iar in ultima seara, dupa festivitatea de premiere, filmele romanesti “California Dreamin‘” si “Elevator”. (programul aici)

Alo!? de Valentin-Narcis Sturzu (Bimus)

Bimus este subiectul principal al acestui articol. Este un tanar regizor aflat in anul 4 la regie de film care isi creaza treptat, treptat un portofoliu bogat. A realizat cateva virale foarte cunoscute online, un videolog de vreo 20 de episoade, iar filmografia lui nu se incheie aici (se continua aici).

bimus Alo!? [vineri] [Parcul Crangasi] [ora 21] [filmetari]

Vineri, de la ora 21:00 va invit in Parcul Crangasi sa-i vedeti filmul din competitie. Trailerul il aveti mai jos.

Detalii Alo!?

Sinopsis: Acest film vorbeste despre problemele existente in familia unora dintre romani, certuri pornite din nimic si indiferenta fata de copii care poate atrage evenimente socante.
Distributie: Catalina Borce, Simona Grumezea si Dan Robert Badea.
Imagine: Sorin Latia

To end with…

In fiecare noapte, FILMETARI aliniaza stirile aparute peste hotare si decidem care sunt cele mai importante din ziua respectiva. Dimineata gasiti aici titlurile cele mai tari.

Stateam aseara si revizuiam drafturile salvate de editori prin panoul de editare si parca nu aveam o stire a zilei. Si m-am gandit ca pentru unele stiri trebuie sa te uiti in jur, pe langa tine. Nu se intampla prea multe lucruri in Romania, dar macar atunci cand se intampla trebuie sa fie cineva care sa le prezinte.

FILMETARI – Visul oricarui film!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.