Aliens vs. Predator: Requiem (2007)

1

aliens vs predator requiem poster Aliens vs. Predator: Requiem (2007)Actori: Steven Pasquale, Reiko Aylesworth, John Ortiz, Johnny Lewis, Ariel Gade, Kristen Hager

Probabil ultima continuare asteptata a unui film din 2007. Fata de primul film ce sincer nu l-am vazut, iar dupa ce l-am vazut pe acesta, probabil nici nu o sa-l vad fiintele extraterestre se muta pe pamant. Un film puternic de fictiune, la care in unele secvente mi-a venit sa rad de realizarea efectelor speciale. Pentru pasionatii de extraterestrii si fiinte ce vor “cobori” pe pamant pentru a distruge omenirea, aliens vs predator requiem 2 Aliens vs. Predator: Requiem (2007)e un film perfect, pentru mine nici de horror nu a fost bun.

Download subtitrare Alines vs. Predator: Requiem.

Poate cea mai interesanta faza a fost cea cand colonelul (sau in fine avea un grad in armata) i-a trimis pe oamaliens vs predator requiem 20071026024328805 Aliens vs. Predator: Requiem (2007)enii care mai ramasesera in centrul orasului crezand ca sunt contaminati si ei (acolo a fost pentru mine punctul culminant cand am zis “lasa astept sa treca faza asta si dupa ma duc sa mananc”). A.. si erau foarte simpatice tancurile armatei, cu trapa aia ce se deschidea prin spate.

Nou. De acum puteti da note filmelor. Inainte de trailer veti gasi optiunea de a o nota filmului. Rugamintea mea este sa dati nota filmului (dupa ce l-ati vizionat) si nu articolului.

Vizionati trailer:

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.