[concurs] O lectie de Viata

39

Cu siguranta una dintre cele mai mari surprize cinematografice ale anului a fost filmul O lectie de viata, a carui valoare a fost confirmata si atestata de cele trei nominalizari obtinute la Premiile Oscar de anul acesta, pentru ,,Cel mai bun film”, ,,Cea mai buna actrita in rol principal” si ,,Cel mai bun scenariu adaptat”.

Din 19 martie, filmul O lectie de viata va avea premiera in Romania si va putea fi vizionat in cinematografele: Hollywood Multiplex, Movieplex, The Light Cinema si Cinema City (Cotroceni si Cluj).

Participa acum la concurs, castiga o invitatie dubla la film din cele 5 puse in concurs de Mediapro Distribution, la The Light Cinema si vei descoperi motivele pentru care filmul a fost nominalizat la 3 Premii Oscar.

Care este titlul original al filmului “O lectie de viata”, nominalizat la Oscar pentru categoria “Cel mai bun film”?

1. An education
2. The Blind Side
3. Precious

Castigatorii vor fi afisati in acest articol pana pe data e 4 aprilie.

39 COMENTARII

  1. An Education
    Valoarea filmului a fost confirmata si atestata de cele trei nominalizari obtinute la premiile Oscar din acest an, pentru ”Cel mai bun film”, “Cea mai buna actrita in rol principal” si “Cel mai bun scenariu adaptat”.
    Bazandu-se pe niste personaje puternice, interpretate de pe actori pe masura, cu o doza potrivita de umor tipic englezesc, “O lectie de viata” este un film accesibil, cu un mesaj actual, atat in peisajul Angliei anilor ’60, cat si in societatea contemporana.

  2. an education…..am vazut filmul si e exceptional…as vrea sa il vad si la cinema.. e super tare…

  3. super tare filmul…an education….l-am vazut si as vrea sa il mai vad de mai multe ori mi-a placut mult

  4. Titlul original al filmului “O lectie de viata”, nominalizat la Oscar pentru categoria “Cel mai bun film” este: 1. An education

  5. Filmul An Education este unul dintre cele mai bune pe care le-am vazut in ultimii 5-10 ani. Il recomand oricui. Are profunzime, parte de o interpretare desavarsita a tuturor actorilor, replici inteligente, actiunea este cursiva, ce mai este minunat.
    Trebuie sa recunosc ca, daca eu as fi avut puterea deciziei, acest film ar fi primit Oscarul.
    Merita vazut, va asigur. Eu mi-am dat seama de acest lucru in momentul in care, la cateva zile de la vizionare, m-am trezit gandindu-ma la el! 🙂

  6. film tipic, cu final asteptat …

    Pe scurt e vorba de o fata care va este prezentata mare naiva – dar care de fapt stie clar in ce se baga … Nu iti trebuie multe dioptri ca sa citesti un om (mai ales unul cu masina bengoasa). Ce sa faci … lumea e plina de fraiere … nu inteleg de ce mai trebuie sa le vedem si in filme !

    e suficient sa vedeti trailerul … nu trebuie sa pierdeti vremea cu tot filmul !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.