A Little Bit of Heaven (2011)

3

“I was afraid. I was afraid to trust and forgive.

I was scared I wasn’t enough.”

 Un pic ciudăţel pentru gustul meu, „A little bit of Heaven” m-a prins în subiect până la urmă şi înainte de a-l eclipsa în faţa voastră cu punctele plăcute şi cele mai puţin agreate, vă declar că merită măcar o vizionare. Singurul punct forte care revendică filmul pentru a fi urmărit este, poate, doar distribuţia care, să recunoaştem deşi nu are vreun laureat Oscar, este plăcută atât unei lady singuratice cât şi unui domn fără pretenţii ridicate.

A Little Bit of Heaven 1312138934 2 2011 460x306 A Little Bit of Heaven (2011)

Să vă spun cam ce se întâmplă în film. Kate Hudson este Marley Corbett, o tânără de succes cu mulţi prieteni, o carieră bine clădită şi un stil de viaţă libertin şi nonconformist. Îi place să nu dea socoteală nimănui şi nu se implică într-o relaţie mai mult decât pentru sex. Nu ştiu dacă din comoditate sau pentru că îi place libertatea sau îi e frică de angajamente pe termen lung. La un moment credeam că nu se mai opresc din a arată cât de frumoasă este viaţa lui Marley (până şi numele îmi dă senzaţia de minunăţie nemărginită) şi eram pe punctul de a renunţa, deşi aveam idee că vor urma şi momente romantice. Dacă în prima parte comedia predomină filmul, în a doua secventă îşi intră în rol partea ceva mai dramatică pentru că protagonista noastră este diagnosticată cu cancer în fază avansată. Se păstrează umorul acid şi negru, femeia dependentă de muncă, fiind hotărâtă să trăiască viața ca şi până acum, iubind-o şi înconjurată de prieteni

A Little Bit of Heaven 1312138887 0 2011 460x306 A Little Bit of Heaven (2011)

Apare şi Prince Charming în halat alb (dacă nu avem cal :P), Julian, doctorul suferindei, care se îndrăgosteşte de nonşalanţa şi personalitatea lui Marley. Plastic în interpretare, Gael García Bernal nu a făcut un raport bun între aspectul fizic şi interpretarea sa anevoioasă şi greoaie, uneori. Simpatic totuşi în unele scene, este imposibil să nu-ţi placă pentru cum arată şi cum se încovoaie să fie credibil. Nu îi contest calităţile actoriceşti, doar că în pelicula dezbătută nu a oferit un recital demn. Mulţi dintre voi, după ce îl veţi urmări veţi fi dezamăgiţi de final. Mie îmi pare a fi cea mai bună alegere, deşi recunosc că m-am lăsat păcălită şi m-am agăţat de nota comică care s-a presărat în scenariu. De urmărit. Va fi uitat oricum a doua zi.

Vizionati trailer:

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.