Ce amintire placuta te leaga de Hollywood Multiplex?

11

Daca vrei sa vezi cele mai noi filme care ruleaza la Hollywood Multiplex atunci trebuie neaparat sa raspunzi la cerinta de mai jos. Oferim 2 invitatii duble la oricare film din programul cinematografului din Bucuresti si o invitatie de 2 persoane pentru cinematograful din Oradea. Cerinta/intrebarea din aceasta saptamana este urmatoarea:

Ce amintire placuta te leaga de Hollywood Multiplex?

ledge 2011 a l1 460x259 Ce amintire placuta te leaga de Hollywood Multiplex?

Pentru a intra in concursul din aceasta saptamana, raspunde printr-un comentariu pana vineri, 19 august. Castigatorii vor fi anuntati printr-un mail direct si vor trebui sa confirme datele de contact pana duminica seara. Multa bafta! 🙂

11 COMENTARII

  1. Este primul cinematograf la care am mers cand eram mic, cinematograful la care am avut cele mai multe intalniri si cinematograful care mi-a adus femeia cu care inca am o relatie, de foarte mult timp.

  2. Cand eram mic, cele mai asteptate zile din vacanta de vara erau cele cand veneau in vizita verisorii mei din provincie. Cand au venit in vara lui 2000 am ales printre altele sa mergem la Multiplex si am vazut Scary Movie. O zi pe care nu o sa o uit.

  3. Cand am fost la filmul Casino Royale la Hollywood Multiplex, m-am sarutat prima data cu prietenul meu… :).

  4. Cele mai bune filme pe care le-am vazut au rulat la Hollywood Multiplex si de fiecare data revin cu placere.

  5. O amintire placuta legata de Hollywood Multiplex are legatura si cu prietena mea cea mai buna si cu filmul “Twilight”. Chestiunea e cam asa: pe la sfarsitul verii trecute, cand a inceput sa ruleze in cinematografe avanpremiera la Eclipsa (recunosc, imi place), eram certata cu prietena mea A. si eram dezamagita ca nu puteam merge cu ea la film (pe primele doua le vazusem impreuna). Insa inainte de avanpremiera imi da intalnire in mall vitan spunand ca vrea sa-mi returneze cateva lucruri pe care le aveam la ea. Putin crispata, putin suparata am mers la intalnire si acolo aveam sa aflu ca A. primise o invitatie dubla la Eclipsa din partea Hollywood Multiplex pentru ca era clienta fidela (cardul H.M). Bineinteles ca ne-am impacat si ne-am bucurat de film.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.