Ghiceste filmul 21!

31

Saptamanal organizam un concurs, alaturi de Cityplex Bucuresti, in care va oferim 3 invitatii duble la oricare din filmele care ruleaza in programul cinematografului. Astfel, aveti posibilitatea de a viziona cele mai noi filme aparute in Romania. Tot ce trebuie sa faceti este sa raspundeti, printr-un comentariu, la cerinta de mai jos:

Spune-ne printr-un comentariu, din ce film este imaginea de mai jos:

film ghiceste 460x347 Ghiceste filmul 21!

Lasati-ne raspunsurile pana vineri, 10 iunie, iar in cazul in care veti avea si un raspuns detaliat (scena, ce se intampla in momentul respectiv etc.) aveti sanse mari sa va regasiti printre castigatori. Castigatorii vor fi contactati printr-un mail direct, pana sambata seara si vor trebui sa confirme datele de contact.

31 COMENTARII

  1. filmul se numeste cyborg 2 cu angelina jolie si scena asta este cand se lupta cu instructorul ei 😉 misto film

  2. Imginea este din fimlul Cyborg II, unul din primele filme importante ale Angelinei Jolie.

  3. Imaginea e din filmul Cyborg 2(1993). Ea joaca rolul lui Cash, un cyborg cu sentimente. Dupa ce il bate pe instructorul de arte martiale, Colt, se pregateste sa-i dea lovitura finala(moment surprins in imagine).

  4. Filmul este : Cyborg 2(1993); cardul prezentat este finalul scenei in care Cash(Angelina Jolie in rolul unui Cyborg) se lupta si il infrange pe Colt(Elias Koteas, antrenorul de lupte martiale).

  5. Imaginea este din filmul Cyborg 2-(1993)-scena luptei dintre Cash si Colt .E surprins momentul unde Cash aproape ca il omoara pe Colt.

  6. Imaginea e din Cyborg 2
    Cash (Angelina Jolie – Perfecta pentru un astfel de rol:X) se lupta cu antrenorul ei Colt, lupta in care Cash invinge. Imeginea este surprinsa chiar in momentul in care il doboara la pamant, ea fiind deasupra lui, dar sunt intrerupti deoarece exercitiul se sfarsise.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.