Filmul lui 2010, pe Facebook [concurs]

8

In aceasta saptamana avem un nou concurs oentru voi. Daca vrei sa vezi cele mai noi filme care ruleaza la Hollywood Multiplex atunci trebuie neaparat sa raspunzi la cerinta de mai jos. Oferim 2 invitatii duble la oricare film din programul cinematografului celor mai ambitiosi 2 participanti. Ce trebuie sa faci?

Scrie-ne pe pagina de facebook a filmetari care este cel mai bun film vazut de tine in 2010…


sexy facebook 460x313 Filmul lui 2010, pe Facebook [concurs]

Pentru a intra in concursul din aceasta saptamana, lasa un comentariu prin care sa “ne atentionezi” ca ai realizat cerinta de mai sus pana vineri, 5 noiembrie. Castigatorii vor fi anuntati pe pagina de facebook a filmetari pana duminica seara. Multa bafta 😀

8 COMENTARII

  1. Cel mai bun film pe care l-am vazut anul asta a fost cu siguranta,INCEPTION! Dintre toate productiile mediocre aparute anul acesta,filmul asta mi s-a parut diferit si foarte bun.

  2. Cel mai bun film pe care l-am vazut in 2010 este Iron Man 2. Am scris si pe Facebook dar vad ca nu apare pe Peretele vostru.

  3. Hey..am lasat urmatorul post: “Cel mai bun film pe care l-am vazut anul asta este Inception, desi mai sunt filme bune pe care nu le-am vazut inca.”

  4. Am postat si eu:Cel mai ‘tare’ film pe care l-am vazut anul asta este cu siguranta Step up 3D, in special actorii principali 😀

  5. Postul meu: Cel mai bun film pe care l-am vazut in 2010 a fost Inception, dar inca nu am vazut The Social Network

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.