Top 20 de actori sexy din filmele ultimilor ani

10

Mareeee-i grădina Hollywood-ului când vine vorba de actori sexy. Şi ce-i mai bun este că indiferent de vârsta actorului, dacă are 30 sau 50 de ani, el îşi poate păstra fără nicio problemă statutul de “sex-simbol”. Pentru ca tot este luna femeilor, m-am gândit să vă ofer nişte mărtişoare mai speciale, anume un top cu cei mai frumosi actori. 😀

Puteţi să vă delectaţi privirile mai jos.

1.Michael Fassbender- Shame (2011)

Actorul de origine irlandeză şi germană a fost desemnat ca fiind Man of the Year de revista GQ, în anul 2011. A avut o relaţie de aproape doi ani cu fiica lui Lenny Kravitz, actriţa Zoe Kravitz, pe care a cunoscut pe platourile de filmare de la  X-Men: First Class.

Următorul film: Prometheus (8 iunie 2012- Romania)

2. Johnny Depp- Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides

Pe lângă faptul că este şi un excelent actor, Johhny Depp este un sex simbol american în lumea cinematografiei şi prin urmare a fost desemnat de doua ori cel mai sexy bărbat în viaţa de revista People, în 2003 şi în 2009.

Următorul film: Dark Shadows (11 may 2012), în care joacă alături de Michelle Pfeiffer şi (ca întotdeauna) Helena Bonhem Carter.

3. Robert Downey Jr.- Sherlock Holmes: A Game of Shadows (2011)

Ce-l defineşte cel mai bine pe Robert Downey Jr. mai presus de orice, este carisma, ceea ce-l face şi atât de fermecător. După o perioadă zbuciumată în care a avut probleme cu drogurile şi poliţia, actorul şi-a regăsit drumul şi în prezent este căsătorit de 9 ani. În perioada anilor ’80, a avut o relaţie cu actriţa Sarah Jessica Parker, ce a durat 7 ani. Time Magazine l-a clasat pe locul 60 în top 100 Most Influential People în the world (2008).

Următorul film: The Avengers (4 mai 2012)

4. Jude Law- Sherlock Holmes: A Game of Shadows (2011)

Mmm, ar putea vreo femeie să-i reziste lui Jude Law? Mai presus de fizic, este accentul său britanic care-l face atat de irezistibil. A avut o relaţie tumultoasă cu actriţa Sienna Miller, alături de care a jucat în filmul Alfie. În 2004, revista People îl numeşte cel mai sexy bărbat în viaţă.

Următorul film: Anna Karenina , in care joaca alaturi de Keira Knightley.

5. Daniel Craig- The Girl with the Dragon Tattoo (2011)

În momentul de faţă, Daniel Craig face parte din topul actorilor pe care îi apreciez din toate punctele de vedere, mai ales după ce l-am urmărit în The Girl With The Dragon Tattoo. În 2008, Telegrpah l-a plasat pe locul 29 în lista celor mai influenţi oameni din cultura britanică.

Următorul film: Skyfall (26 octombrie 2012-Romania), în care îl interpretează pentru a treia oară pe James Bond şi joacă alături de Ralph Fiennes şi Javier Bardem.

6. Leonardo Di Caprio- J. Edgar (2011)

Un adevărat cuceritor este şi Leonardo Di Caprio, care  are o mare pasiune pentru blonde, având relaţii cu Gisele Bundchen, Bar Refaeli şi Blake Lively. În 2007, Empire Magazine îl clasează pe locul 36 în topul 100 Sexiest Movie Stars.

Următorul film: The Great Gatsby (25 decembrie 2012), în care joacă alături de Carey Mulligan şi Tobey Maguire.

7. Christian Bale – The Fighter (2010)

La aniversarea de 10 ani a revistei Entertainment Weekly, actorul a fost inclus în Top 8 Most Powerful Cult Figures. În prezent, este căsătorit şi are o fetiţă.

Următorul film: The Dark Knight Rises (20 iulie 2012)

8. Hugh Jackman- Real Steel (2011)

Actorul a fost numit cel mai sexy bărbat în viaţa de revista People în anul 2008. Cu siguranţă nu ar mai fi avut parte de această distincţie, dacă şi-ar fi îndeplinit dorinţa din tinereţe, aceea de a deveni jurnalist. Este căsătorit de 15 ani şi are doi copii adoptaţi.

Următorul film:: Les Misérables  (7 decembrie 2012), în care joacă alături de Anne Hathaway, Russel Crowe, Helena Bonhem Carter, Amanda Seyfried.

9. Jean Dujardin- The Artist (2011)

Primul actor francez care câştigă Oscarul pentru cel mai bun rol principal, Jean Dujardin nu apucat deocamdată să-şi primească vreo titulatura de sex-simbol, decât neoficial. Faima lui este destul de recentă, dar să sperăm că vom avea ocazia să-l mai vedem şi în alte producţii.

10. Joseph Gordon-Levitt- 50/50 (2011)

De Joseph cred că îmi place cel mai mult tocmai pentru că din punct de vedere fizic îmi aminteşte de regretatul Heath Ledger, unul dintre actorii mei preferaţi. În 2008, revista Entertainment Weekly’s l-a clasat pe locul 6 în top 30 de actori sub 30 de ani.

Următorul film: Django Unchained -regizat de Quentin Tarantino şi în a cărui distribuţie mai intra Leonardo Di Caprio, Samuel L. Jackson, Christopher Waltz şi Kurt Rusell.

11. Bradley Cooper- The Hangover II (2011)

Cunoscut pentru rolul său din seria Hangover, Bradley Cooper începe să impună treptat ca actor, însă cea mai mare distincţie a sa consta în faptul că în noiembrie 2011 a fost numit cel mai sexy bărbat din lume, de catre revista People. A avut o relaţie de doi ani cu  Renée Zellweger, iar în prezent este cuplat cu actriţa Zoe Saldana.

Următorul film: The Silver Linings Playbook (21 noiembrie 2012), în care joacă din nou alături de Robert De Niro.

12. Ryan Gosling- Drive (2011)

Un adevărat playboy, Gosling a avut relaţii cu cele mai frumoase actriţe de la Hollywood, Sandra Bullock (2002-2003), Rachel Mc’Adams (2005-2007), Blake Lively (2010), Olivia Wilde (2011), Eva Mendez (septembrie 2011). Chiar şi cu acest statut, actorul a mărturisit la scurt timp după despărţirea de Rachel, ca ea a fost una dintre cele mai mari iubiri ale vieţii sale. In 2004, People Magazine i-a desemnat un loc in top 50 Hottest Bachelors.

Următorul film: Gangster Squad (12 octombrie 2012), în care joacă alături de Emma Stone şi Sean Penn.

13. James Franco- Rise of the Planet of the Apes (2011)

James Franco este o triplă ameninţare, este actor, pictor şi scriitor. Sub “coaja” unui aspect fizic minunat se afla un actor foarte talentat. În 2004, este numit unul dintre cei mai sexy burlaci de către revista People.

Următorul film: Lovelace (2012), în care îl interpretează pe Hugh Hefner şi joacă alături de Amanda Seyfried şi Sharon Stone

14. Chris Evans- Captain America-The First Avenger (2011)

Dintre toţi actorii, cred că acesta se potriveşte cel mai bine prototipului de playboy: ochi albaştri, păr blond şi un corp perfect, pentru care a fost clasat pe locul 18 în topul 101 Sexiest Celebrity Bodies, in 2006. A avut o relaţie de cinci ani cu Jessica Biel, iar aceştia s-au despărţit în 2006.

Următorul film: The Avengers (4 mai 2012)

15. Tom Hardy- Warrior (2012)

Un alt actor care s-a luptat cu alcoolul şi dependenta de cocaină în tinereţe, Tom Hardy ajunge în atenţia publicului odată cu rolul său din Inception. Curând după accea, Hardy continua seria filmelor bune cu Warrior şi Tinker Tailor Soldier Spy.

Următorul film: The Dark Knight Rises (20 iulie 2012)

16. Ashton Kutcher- New Year’s Eve (2011)

Ashton şi-a câştigat statutul de playboy şi prin rolurile pe care le-a avut de-a lungul carierei, în care accentul cade mai mult pe fizicul său, precum Spread  sau Killers. Time Magazine îl include în 2010 în Top 100 Most Influential People. S-a căsătorit cu actriţa Demi Moore în 2005, iar în prezent cei doi se afla în plin proces de divorţ.

17. Armie Hammer-J. Edgar (2011)

Nu, nu este foarte cunoscut, deşi a avut apariţii în filme de avengura, precum The Social Network şi mai recent, în J. Edgar, în care “împarte” un sărut cu Leonardo Di Caprio:D. Dacă îşi va lua avânt în cariera rămâne de văzut, dar deocamdată se potriveşte perfect în acest top.

Următorul film: Mirror Mirror

18. Cillian Murphy- In Time (2011)

L-am văzut pentru prima oară ca actor în Inception, însă cred că cele mai bune roluri ale sale sunt cele negative, i se potrivesc foarte bine: Batman Begins, In Time. Nu se bucura de o faimă precum colegii săi din acest top, dar a avut şansa să lucreze cu nume grele din industria filmului şi are şi o nominalizare la Globurile De Aur. Fizic, mi se pare încântător.

Următorul film: Red Lights

19. Josh Duhamel- New Year’s Eve (2011)

Asemeni lui Ashton Kucther, Josh Duhamel se remarcă mai mult cu înfăţişarea, decât cu prestanţa actoricească. Din 2007, actorul este logodit cu Fergie.

Următorul film: Movie 43, (13 aprilie 2012),  în a cărui distribuţie se regăsesc actori de seamă precum Kate Winslet, Gerard Butler, Emma Stone, Richard Gere, Hugh Jackman, Uma Thurman şi Naomi Watts.

20. Jake Gyllenhaal- Source Code (2011)

Clasat pe locul 8 în topul revistei Entertainment Weekly’30 actors Under 30′, actorul a avut ca iubiri pe Kirsten Dunst, Reese Witherspoon şi pentru o scurtă perioadă pe Taylor Swift.

Următorul film: End of Watch (2012), în care joacă alături de Anna Kendrick.

10 COMENTARII

  1. Din păcate sunt numai 20. Sunt convinsă că ar mai fi fost muuulți care se potriveau, dar deh! La următorul top!
    Îmi place că majoritatea actorilor de aici sunt ca un vin bun: devin tot mai rafinați, mai talentați și mai atrăgători cu trecerea timpului.

  2. nici unul dintre ei nu exceleaza la capitolul frumusete ,americanii nu au barbati frumosi ,mai degraba sunt buni ca actori ,aratosi ,simpatici ,nu poate egala nimeni frumusetea si sarmul italianului Gabriel Garko ,italia are multi actori frumosi ,turcul Burak Oscivit si lista continua ,care dintre americani mai este frumos?nici unul

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.