2 Guns (2013)

0

În regia lui Baltasar Kormákur, 2 Guns îi aduce împreună pe marele ecran pe Denzel Washington și Mark Wahlberg, și nimeni nu poate spune că nu formează un duo cel puțin interesant. Dar nu ei sunt problema aici. În ciuda bugetului de $74.000.000 și a verzișorilor pe care filmul îi flutură prin fața spectatorilor, ne găsim în fața unei versiuni moderne, dar ieftine, a producției consacrate Butch Cassidy and the Sundance Kid (1969).

a3 e1377781741568 2 Guns (2013)

Bobby (Denzel) și Stig (Wahlberg), doi infractori mărunți, plănuiesc să fure dintr-o bancă banii unui traficant de droguri. Dar ce nu știu unul despre altul este că Bobby este de la Anti-Drog și Stig este ofițer naval, amândoi sub acoperire, și că tocmai au furat o gălăgie de bani de la cine nu trebuia.

2Guns PPatton DWashington e1377781765268 2 Guns (2013)

Filmul acesta nu prea știe unde să zică stop la elementul ficțiune. E atât de departe de realitate și dus cu pluta că nu se mai vede de la mal! Filmul este, ce-i drept, transpunerea unei benzi desenate… însă ar fi trebuit să se oprească acolo, acolo unde neverosimilul este iertat de orice păcate. Și s-ar putea să te lași păcălit și chiar ai putea rămâne cu impresia că ar fi veritabil amuzant, dar efectul Hollywood nu ține mult. Denzel joacă rolul lui cel de toate zilele, omul serios și inteligent, pe când Wahlberg portretizează păpușelul care flirtează puțin prea mult, puțin teribilist, dar un excelent țintaș. Între ei, cei doi fac schimb de replici vizibil forțate, și cu toate astea, nu te poți abține să nu râzi! Din păcate nici zmeii din acest basm nu sunt foarte bine dezvoltați… și cum ar putea când sunt atât de mulți? Filmul apare în premieră pe 30 august.

Vizionați trailerul:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.