10 idei si 6 poze cu si despre “Avatar”-ul lui James Cameron

9

avatar poster 200x300 10 idei si 6 poze cu si despre Avatar ul lui James CameronPentru că e unul dintre cele mai aşteptate şi controversate SF-uri ale acestui an şi, probabil, mulţi dintre voi aţi auzit de el până acum, v-am pregătit un articol cu 10 lucruri pe care trebuie să le ştiţi despre acest film:

Sinopsis: 200 de ani în viitor, Jake Sully (Sam Worthington), un veteran de război paralizat, este adus împreună cu alţi pământeni pe planeta Pandora. Aceasta este locuită de o rasă umanoidă, Na’vi, o veche civilizaţie deloc încântată de oaspeţi. Jake şi semenii săi trebuie să lupte pentru a-şi găsi locul pe luxurianta Pandora şi între timp tânărul se îndrăgosteşte de Neytiri, o localnică.

Distribuţie: Sam Worthington, Sigourney Weaver, Michelle Rodriguez, Zoe Saldana, Giovanni Ribisi, Laz Alonso, Joel Moore

1. Ideea filmului a fost concepută acum 14 ani, în 1995, şi a durat patru ani ca să fie realizat. James Cameron a declarat că această amânare de 10 ani s-a datorat tehnologiei tridimensionale necesară pentru a realiza lumea imaginară din film.

2.Trailerul oficial al filmului dar şi 15 minute din acesta vor fi prezentate pe 21 august-“Avatar Day”, cum au numit-o. Dacă trailerul va fi disponibil şi pe internet, cele 15 minute vor putea fi vizionate doar în cinematografele din S.U.A şi Canada în format 3D.

avatar afterpartyconceptart fullsize01 10 idei si 6 poze cu si despre Avatar ul lui James Cameron

3. Data oficială de lansare a producţiei în cinematografe este 18 Decembrie.

4. “Avatar” semnifică, de fapt, un hibrid umanoid pe care oamenii îl controlează folosind o tehnologie care leagă mintea omului de corpul avatarului. Aceasta este singura modalitate prin care fiinţele umane pot trăi pe planeta Pandora.

avatar firstconceptart May28 full01 10 idei si 6 poze cu si despre Avatar ul lui James Cameron

5. Steven Spielberg a ţinut să declare într-un interviu acordat publicaţiei “Time Magazine”, că “Avatar” va fi cel mai tare film 3D al tuturor timpurilor.

Avatar BTS Empirescans fullsize 01 10 idei si 6 poze cu si despre Avatar ul lui James Cameron

6.Referitor la film, acesta este cel mai scump realizat vreodată (neoficial, evident :D) Până acum, se zvoneşte că s-a depăşit bugetul de 200 de milioane de dolari, ajungând la 330 de milioane de dolari.

7. Odata cu filmul, va fi lansat şi jocul “Avatar: The Game”. Acesta este creat de compania Ubisoft şi va folosi aceeaşi tehnologie pentru a fi redat în 3D.

8. Prima poză oficială din “Avatar” îl înfăţişează pe actorul Sam Worthington împreună cu avatarul său, pe fundal.

avatar firstlook aug14 fullsize 10 idei si 6 poze cu si despre Avatar ul lui James Cameron

9. Pelicula va dura aproape 3 ore, peste 150 de minute.

avatar cameron BTS latimes full 10 idei si 6 poze cu si despre Avatar ul lui James Cameron

10. Dacă va avea succes, regizorul James Cameron a declarat că intenţionează să mai facă două sequel-uri pentru această producţie.

“Avatar” este primul lungmetraj pentru marele ecran al lui James Cameron după cel mai profitabil film din toate timpurile, “Titanic”.

9 COMENTARII

  1. Super tare. Sa fie asta marele comeback al lui J. Cameron? Dupa bugetul alocat pare ceva spectaculos si de anvergura.
    Tot respectul pentru Sigourney Weaver.

  2. @Irina Sa stii ca la acelasi lucru ma gandeam si eu. Bai, deci am citit ca toata lumea e innebunita dupa acest SF, datorita efectelor speciale care iti taie respiratia. Presimt eu ca va fi nebunie cand va aparea trailerul.

  3. Hello,

    Eu nu sper, stiu sigur ca o sa fie ceva de calitate. Si aici nu ma refer la efecte speciale, ci la poveste si regie. Sunt curios ce feeling are filmul, pentru ca este filmat cu o tehnologie 3d, deci cam totul este generat pe calculator.

  4. dupa totta valva asta ar fi mare pacat ca filmul sa fie OK…..trebuie sa fie soooooperb,neimaginabil,sa fie ceva nou!!!

  5. Tocmai ce am primit o invitatie la movieplex pentru 2 persoane sa vad 20 de minute din el in premiera, vineri la 1945. 😀

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.